Tel: 06 47 286 316

Trappen

Het bekleden van een trap is echt vakwerk. Het team van Meteenstofferen is gespecialiseerd in het bekleden van alle soorten trappen. Bij het bekleden van uw trap kunt u kiezen voor een zachte vloerbedekking zoals tapijt. Tapijt is er in vele kwaliteiten, designs en kleuren. Ook tapijt met een patroon wordt door ons recht en op patroon op uw trap geplaatst. Als u uw trap laat bekleden met tapijt adviseren wij u altijd een rubber ondertapijt. Dit wordt onder het tapijt geplaatst en zorgt voor een stukje comfort omdat het geluiddempend is en het lekker zacht voelt onder uw voeten. Tevens verlengt het de levens duur van uw tapijt omdat het niet plat word gelopen maar steeds weer terug veert. Ook kunt u kiezen voor het bekleden van de trap met een harde vloerbedekking zoals: Rubber, PVC, Vinyl of Laminaat. Daarbij hebben wij een ruim assortiment aan afwerkstrips en trapneuzen met verschillende eigenschappen zoals een anti-slip systeem. Door deze te combineren kunt u uw trap precies de uitstraling geven die u wilt met daarbij alle voordelen vandien. 

 

Tapijt op de trap

 

Tapijt is om een aantal redenen bij uitstek geschikt voor trappen. Tapijt dempt het geluid van het lopen op de trap. Onbeklede trappen zijn vaak glad en dus gevaarlijk. Het stroeve oppervlak van tapijt maakt de kans op uitglijden kleiner en het gebruik van de trap dus veiliger. Wanneer u de trap wilt bekleden met tapijt, zorg er dan wel voor dat u kiest voor tapijt dat speciaal bestemd is voor trappen.

 

Vinyl op de trap

 

Uw trap laten bekleden/stofferen met vinyl is een degelijke en sterke maar vooral hygiënische oplossing.
Ideaal voor mensen met allergieën.

Bij het bekleden van een trap met vinyl word de trapneus voorzien van een rubberen anti-slipstrip.
De stootkant en loopkant word bekleed met vinyl.
U dient er wel voor te zorgen dat de zijkanten en onderkant van de trapneus geschilderd is.
Zowel de rubber strip als het vinyl is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

 

 PVC/Laminaat op de trap


De laatste tijd is het bekleden met PVC en laminaat zeer sterk in opkomst. Logisch, want een trap die bekleed is met design PVC of laminaat ziet er niet alleen perfect uit, maar is ook nog eens extreem duurzaam en heel makkelijk mooi en schoon te houden. PVC en laminaat trapbekleding is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. De trapbekleding met houtdessin zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar zijn veel duurzamer en makkelijker te onderhouden. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor het bekleden van uw trap. 

 

- Door kleuren en dessins te combineren, kunt u prachtige overgangen naar de overloop en hal creëren.

- Mocht u er tegen opzien om het oude materiaal zelf te verwijderen, ook deze klus kunnen wij voor u
  klaren zodat de trap geheel schoon gemaakt is om deze met het materiaal van uw keuze te bekleden.

 

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Foto's van onze werkzaamheden